Brug
for
hjælp?
Ansøg nu

Ekspres lån

Hos Selene Finans tager vi ordet ekspres lån meget bogstaveligt. Med vores online ansøgningsproces kan vi give dig svar på ansøgningen inden for 15 minutter. Foruden en hurtig og simpel ansøgningsproces, kan vi have ekspres lånet på din konto allerede dagen efter. Klarer du det hele online og underskriver dit ekspres lån med NemID, kan du altså for alvor få fart på dine drømme.

Vi blander os ikke i hvad du bruger dit ekspres lån til, men søger blot for, at du nemt og enkelt kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed. Du kan ansøge om et ekspres lån på op til 75.000 kr. uden at skulle indsende nogen form for dokumentation. Du kan derfor bruge tiden til at beslutte hvilke drømme, dit ekspres lån skal realisere, og ikke på at finde alle dine økonomiske oplysninger, som man skal ved et typisk banklån. Vælger du at underskrive lånet i hånden i stedet for med NemID, skal vi dog bruge en kopi af dit gyldige billed-ID.

Et ekspres lån behøver dog ikke kun bruges til realisering af dine drømme. På grund af vores hurtige låneproces, kan et ekspres lån også være en hjælpende hånd, hvis der skulle komme nogle uforudsete udgifter eller du blot har brug for lidt luft i økonomien.
Ansøg om lån her
Cookiepolitik