Brug
for
hjælp?
Ansøg nu

Hurtiglån – det har aldrig været lettere at låne penge

Du ansøger om et hurtiglån hos Selene Finans ved at udfylde vores online ansøgnings skema. Dette er med til at gøre ansøgningsprocessen hurtigere og nemmere for dig, når du står og skal låne penge. Du kender måske også et hurtiglån i form af kontantlån, privatlån, forbrugslån eller quicklån. Med vores ansøgningsproces har du svar på din ansøgning inden for 15 minutter. Skriver du under på dit lån med NemID kan du få udbetalt dit hurtiglån allerede dagen efter.

Et hurtiglån er ikke som et typisk banklån, da du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Vi blander os derfor heller ikke i hvad pengene skal bruges til. Hurtiglånet kan altså opfylde de drømme som du har gået rundt med, lige fra nye møbler til stuen, en rejse eller et nyt tv.

Hos Selene Finans kan du med et hurtiglån låne op til 75.000 kr., som kan afdrages over en periode på 12 til 72 måneder. Du får udbetalt lånet til den konto, du har oplyst i ansøgningen, i løbet af en hverdag. Vi har altså gjort det nemt og bekvemt for dig at få dit lån udbetalt, således at du kun skal fokusere på, hvad pengene skal bruges til.
Ansøg om lån her
Cookiepolitik