Brug
for
hjælp?
Ansøg nu

Lån med NemID – få pengene i morgen

Hos Selene Finans er det muligt at underskrive dit lån med NemID. I sidste ende betyder det, at du kan have pengene på din konto dagen efter lånet er underskrevet med NemID. Med denne service får du ikke blot pengene udbetalt hurtigt, men også muligheden for at klare hele ansøgningsprocessen hjemme fra sofaen af, da fysiske dokumenter ikke er nødvendigt. Ved at underskrive lånet med NemID, kan du altså realisere dine drømme dagen efter allerede.

Vi krypterer alle de oplysninger som vi modtager fra dig når du ansøger om et lån. Det er derfor ikke muligt for uvedkommende at få adgang til dem, og gør det altså helt sikkert for dig at underskrive dit lån med NemID. Hvis du ønsker at underskrive lånet med NemID, skal du blot have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke det, kan den seneste version hentes gratis på java.com.

Du kan låne helt op til 75.000 kr. og underskrive med NemID. Du undgår dermed helt besværet med fysiske papirer og turen til posthuset. Og der er ingen ventetid. Når du har besluttet dig, kan hele lånet klares online med NemID i løbet af få minutter - uanset størrelsen på lånebeløbet.
Ansøg om lån her
Cookiepolitik