Brug
for
hjælp?
Ansøg nu

Privatlån – Få flere penge mellem hænderne

Med et privatlån kan du forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen. Lånet kan også bruges til at give dig selv lidt luft i økonomien eller dække uforudsete udgifter. Hos Selene Finans blander vi os nemlig ikke i hvad dit privatlån skal bruges til. Så ansøg om et privatlån via vores online ansøgningsskema og få sat pengene direkte ind på din konto.

Hos Selene Finans har vi gjort det muligt at klare det hele online, da du både kan ansøge om dit privatlån online samt skrive det under med NemID. Du behøver ikke bruge tid på at finde alle dine økonomiske oplysninger frem som ved et typisk banklån, da du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Vi har derfor sparet dig for turen ned i banken, og gjort det simpelt for dig at optage et privatlån.

Du kan låne op til 75.000 kr. med et privatlån, som du frit kan råde over. Når du underskriver dit privatlån online med NemID, skal vi ikke bruge yderligere oplysninger eller dokumentation fra dig. Printer du låneaftalen ud, underskriver den i hånden og sender den til os med posten, skal vi bruge en kopi af dit gyldige billed-ID. Når du ansøger om et privatlån gennem Selene Finans, kan du vælger en afdragsperiode som ligger mellem 12 til 72 måneder.
Ansøg om lån her
Cookiepolitik