Brug
for
hjælp?
Ansøg nu

Quicklån – når du søger et hurtigt forbrugslån

Ansøg om et quicklån hos Selene Finans og få sat skub i dine drømme. Med et quicklån kan du bestille den rejse du længe har haft lyst til, købe den nye computer du har kigget på eller blot forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen. Et quicklån kan gøre det muligt, da vi ikke blander os i hvad du bruger pengene på.

Da man aldrig ved hvornår uforudsete udgifter dukker op, har vi gjort det simpelt for dig at låne penge hos os. Ved et quicklån er ansøgningsprocessen derfor både hurtig og overskuelig. Når du har brugt de få minutter på at udfylde vores online ansøgningsskema, kan vi have et svar til dig på 15 minutter. Skriver du tilmed under på dit quicklån med NemID, vil pengene være på din konto allerede dagen efter.

Med et quicklån hos Selene Finans skal du ikke stille sikkerhed. Selvom der er tale om et lån uden sikkerhed, kan du stadig låne op til 75.000 kr. Og vi skal ikke bruge nogen former for dokumentation, når du skriver under med NemID. Vælger du at skrive quicklånet under i hånden og sende det med posten, skal vi bruge en kopi af gyldig billed-ID.
Ansøg om lån her
Cookiepolitik